Ljus i sikte

by Tonny 13. juli 2017 14:58

Äntligen, efter lång väntan, ändrade besked etc så ser det lite ljusare ut angående indragningen av fiber till fastigheterna i Hög.  Som jag skrev om här på bloggen redan år 2011 så slog ju blixten ned precis utanför tomtgränsen vilken påverkade kvaliteten på telefonledningen som min nuvarande ADSL-förbindelse är beroende av. Detta gjorde att kapaciteten minskade från ca 8 Mbps till 3-4 Mpbs, vilket inte är mycket alls i dagens läge. Nu närmar det iallafall sig att Landnet börjar gräva och koppla in fiber vilket gör möjlkighet till betydligt snabbare internet och andra tjänster som film och telefoni etc. Förhoppningsvis sent i sommar/tidigt i höst kan detta vara på plats.

 

 

Tags:

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers