Kattagömma

by Tonny 13. juni 2016 23:15
Alla de tre tjocka katterna blev plötsligt smala för några veckor sedan, dock utan att jag hittade några kattungar någonstans. Men häromdagen sprang denna lilla krabaten runt på gården uppassad av sina tre mammor… IMG_4517
Efter lite letande visade det sej att det fanns totalt tre st kattungar.  Två röda och en grå. Alla tre är hanar. Vem som är mamma till vem har jag ingen aning om. Dom verkar turas om att ta hand om alla tre ungarna. IMG_4570
Skulle tro att dom är ca 1 månad gamla och dom bor under järnspisen vid den murade utegrillen i trädgården. Där är ett fack undertill där det är tänkt att ha ved, där det blåst in lite löv som de bäddat fint med. IMG_4564

Tags:

På Zoo

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers