En ny vägg

by Tonny 26. april 2015 21:32
Planskiss Ongoing1 I ren affekt när jag körde förbi Byggmax såg jag att det stod ett släp ledigt, så jag passade på att låna det och körde hem lite reglar och gips. När jag byggde Snickeriet i somras så blev jag ju av med skafferiet så jag tänkte bygga en ny vägg nu så att det blev ett nytt litet rum och därmed ett nytt skafferi.
IMG_3364 Det tog faktiskt inte alls lång tid. Bara någon timme senare var väggen uppe. Det är ju ingen isolering i denna väggen.
IMG_3366 Dörr och karm är återvunnet från det gamla skafferiet. Men karmen hade knäckts av i botten i en fingerskarv.
IMG_3368 Denna är nu åter limmad och sitter i spänn med lite tvingar och ett spännband. Så den kan nog monteras imorgon om jag hinner.

Tags:

Ute

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers