Videostream från Gripagården

by Tonny 12. april 2015 12:20
Jag skaffade en lite enkortsdator av typen Raspberry Pi 2 Model B, för att leka lite med. Detta är en komplett dator i storleken av ett kreditkort som skapades för att användas i utbildningsmiljöer. Då många insett att den är såpass kraftfull och liten så hittar man den i allt fler tillämpningar av alla dess slag. Jag kompletterade denna med en kameramodul som jag köpte på ebay ifrån Hong Kong.  Efter lite laborerande så har jag nu fått igång denna så att sänder ut en videostream via www.ustream.tv. Denna stream har jag sedan länkat in på www.snickarsnack.se där tanken är att kameran skall placeras och sedan sända Snickar-TV! Ler

Även om kameran bara just nu bara är uppsatt provisoriskt så hittar du streamen här:

Snickar-TV!
1
   

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers