2 sugande hästar

by Tonny 27. mars 2015 17:29
Ni kan inte ana vilken strykande åtgång det är på spånsugar på begagnatmarknaden. Har säkert ringt på 3-4 annonser inom 3 timmar sedan annonsen kom ut och då har det redan varit försent. Hade nästan gett upp och tänkte beställa en ny då det dök upp en ny annons på blocket. Denna gången var faktiskt jag först. Det roliga var att det var exakt samma märke och modell/storlek som den jag tittat på att köpa ny. Denna var dessutom helt ny och aldrig använd och det var 1 års garanti kvar. Skillnaden var att denna kostade en tredjedel Ler
IMG_3343

På plats i Snickeriet. Spånsugen är på 2 hk. Nu återstår bara att bygga ett rörsystem…
   

Tags:

Snickeriet

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers