Mer Fräs

by Tonny 9. december 2014 20:52

Så har då en billig handöverfräs ifrån Biltema monterats under fräsbordet. Då denna fräs inte kostade så himla många kronor så tyckte jag att jag kunde offra den genom att modifiera den  så att den passade under bordet. Handtagen fick plockas bort och elanslutningen fick göras om. Fräsen startas och stoppas nu med en nödstopps-knapp som skall monteras på lämpligt ställe. Provade med en avrundningsfräs på en skräpbit och det funkar ganska bra faktiskt. Kanske inte väldens bästa precision med den gör jobbet helt ok. Lite bökigt att ställa in höjden men för vad det har kostat så får jag vara nöjd! Skall addera ett anhåll också samt fästa stopp/start-knappen.

 

IMG_2970IMG_2971

IMG_2973IMG_2974

IMG_2975

Tags:

Snickeriet

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers