Full fräs

by Tonny 4. december 2014 21:16
Har letat ett bra tag nu efter ett ett begagnat fräsbord. Det enda jag hittat i rimlig prisklass är flera tån tunga pjäser i gjutjärn som är för stora och för tunga för att flytta. Hade nån sorts melaminbelagd skiva liggandes som jag tänkte skulle passa bra att utgå ifrån så jag tänkte att jag skulle bygga ett eget fräsbord istället. Började med att kapa till det som skulle bli benställningen. IMG_2961
Dessa bitar limmades och skruvades ihop och fästes sedan i bordsskivan som jag kapat till.

Fräste också ur ett hål där fräsen skall monteras upp och ned, från undersidan av bordet. Exakt hur det skall göras har jag inte funderat ut än så det lär jag återkomma till senare.
IMG_2964
IMG_2965 IMG_2966

Tags:

Snickeriet

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers