Som regel isolerad…

by Tonny 2. juli 2014 22:01
IMG_2563 Så har då hålet i golvet där tegelväggen stod gjutits igen med betong och ytterväggarna lagats där tegelväggen satt i. Golvet var ju faktiskt golv från 3 olika rum med olika höjd och lutning på golvet så jag fick försöka jämna ut någorlunda genom att gjut ut på det befintliga golvet för att balansera av det. Det blev bättre men inte perfekt.
IMG_2568IMG_2587 Och som sagt, desto mer man rör, desto mer blir det att göra…
IMG_2606IMG_2614 Sen var det dags att regla upp alla innerväggar för att kunna isolera. Det blev runt 130 meter regel (95x45 mm) som jag satt upp. Såklart fattas det alltid ett par när man nästan är klar.
IMG_2663 Eftersom jag inte hade alla reglar som jag behövde hemma så började jag sätta upp isolering mellan reglarna. Isoleringen är 95 mm tjock mineralull (glasfiber) på rulle som enkelt kapas till önskad längd. Det var ganska kul för det går snabbt och är enkelt och det syns att nånting händer.

Tags:

Snickeriet

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers