Gå in i väggen

by Tonny 14. juni 2014 18:52
Så var det dags att ge mej på att ta ner tegelväggen som gränsar till den “gamla” snickarverkstaden.  Som “vanligt” får man väl säga nu så var det mej jobb än jag trodde. Fick åka iväg och skaffa en borrhammare som jag körde med i fogarna för att få loss teglet. IMG_2524iIMG_2525
De visade sej att det mesta är murat med någon form av cementbruk vilket gjorde att jag gav upp min tanke på att spara och rensa teglet. Det sitter som berget och det jobbet undviker jag helst.
Den halvan av väggen som är kvar på andra sidan av dörren återstår, men jag vet inte riktigt om jag skall spara rummet som idag är skafferi eller inte…
IMG_2528IMG_2529

Tags:

Snickeriet

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers