Två nya prickar dök upp…

by Tonny 20. maj 2014 22:38
När jag höll på att tvätta bilen och sprang in och ut ur uthuset för att hämta spann och svamt och högtryckstvätt tyckte jag mej höra tysta, diffusa pip. Säkert nån fågel tänkte jag och fortsatte. Men pipen återkom och efter lite letande så hittade jag dessa Ler

Det är Lillbetty som fått två stycken ungar, som låg och pep och diade om vartannat på en matta under en trädgårdsstol i uthuset. Lillbetty föddes själv i september så hon är ju bara ca 8 månader gammal! Jag trodde inte hon kunde få ungar redan, så tidigt…
Nykomlingarna
Det syns inte på denna bilen men denna lille filuren har en prick i nacken. Så passande. Prick

Tags:

På Zoo

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers