Bort med prickarna!

by Tonny 20. maj 2014 22:32
Prickbort Bilen
Asfaltfläckar… Då min förra bil var mörkgrå så märks det desto tydligare nu med en ljus bil. Har provar tre olika avfettningsmedel som enligt förpackningen säger
“Löser på ett mycket effektivt vis upp t.ex. asfaltfläckar, olja och vägfilm.”
Fläckarna på bilen har dock suttit kvar som berget, orubbade. Provade även med lacknafta som har fungerat vid tvätt av tidigare bilar. Ingen effekt alls. Sökte lite om detta på internet och fann ett medel som många rekommenderade och som verkligen skulle fungera, med det tydliga namnet PrickBort. Detta hittade jag på Mekonomen för 62 kr för en liter. Så, hem och tvätta bilen igen och prova medlet och tro det eller ej. Nästan meddetsamma man sprejat på det ser man hur fläckarna börjar lösas upp och rinna. Efter några minuter var det enkelt att spola bort dem med vattenslangen alt tvätta bort med svamp. Så detta medel fungerar verkligen till skillnad mot de andra som jag provat som påstår sig ha samma effekt. Nej, PrickBort ska det vara. Rekommenderas!

Tags:

Ute | Övrigt

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers