Svarv och hyvelbänk, tag plats

by Tonny 18. maj 2014 21:26
I helgen gjordes ännu ett blocketfynd då en mindre träsvarv med tillbehör införskaffades. Tillbehören består av ett antal olika chuckar och några svarvstål för enklare träbearbetning. Förmodligen tillräckligt för att jag skall komma igång. Har redan fått ett pilotprojekt där denna kommer att komma till användning (se nedan). svarv
På väg hem på söndagseftermiddagen dök det upp en hyvelbänk på blocket som visade sig vara “runt hörnet” med Gripagårdens enskilda läges mått mätt. Perfekt! Ett måste i varje snickarverkstad!

Fick hjälp av säljaren att både lasta den på släpet och sedan lasta av denna här hemma då det är en rejäl pjäs som är svår att flytta själv. Handtagen till ena tvingen är det jag tänkte tillverka ett nytt där jag får prova svarven Ler
hyvelbank

Tags:

Snickeriet

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers