Höst…

by Tonny 9. november 2011 15:24
Korta dagar tidiga, mörka kvällar och kylan som kryper längre och längre ned på termometern. Den tråkiga hösten är här, vilket innebär att jag klippt gräsmattan för sista gången i år. Fast det var väl inte så mycket gräs, utan snarare löv. Träden är i princip helt tomma på löv och allt som låg på gräsmattan fick sej en omgång av gräsklipparen vilket inte var helt tokigt eftersom det städade upp lite grann jallefall. IMG_0112
Poolen är övertäckt vilket betyder att det är slutbadat för denna säsongen. Tråkigt, men ser fram emot sommaren redan när man kan ta nästa dopp! Men bastun kommer nog att få gå varm i vinter jallefall Ler IMG_0113
   

Tags:

Ute

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers