Lamburger

by Tonny 24. augusti 2011 20:36
Efter att ha ätit samma rester i flera dagar nu (som i och för sig var väldigt gott) så blev jag lite sugen på att göra egna hamburgare. Har aldrig bakat egna hamburgarbröd innan så det var bara att sätta igång och prova. Det var lite dumt eftersom dom skulle jäsa ganska länge och jag var rätt hungrig. Men det var det värt iallafall! Under tiden degen jäste åkte jag och handlade köttfärs och det blev lammfärs. Gjorde också en dressing på creme fraiche och dijonsenap och lite annat gojs. Den blev god. Bröden blev ganska stora och med 160 gram kött (vilket förresten är median-vikten på 1 vecka gamla kattungar) så blev den in alles 420 gram tung. Och jag blev mätt… Hambergesa
   

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers