Ru(mp)ndsmörjning i trädgården

by Tonny 4. augusti 2011 10:33

Bättre sent än aldrig säger man ju, så nu var det hög tid att ge utemöblerna sin årliga dos av olja. Dom har ju stått ute ett tag nu och teak blir ju väldigt grått och trist efter ett tag. Vet hur tidskrävande det är att stå och stryka olja med pensel i alla skrymslen och vrår på alla stolar och bord så jag tog den lätta vägen. Kompressor och färgspruta! Radade upp alla möblerna på gårdsplanen, drog igång kompressorn och laddade färgsprutan med tunnflytande träolja.

IMG_1234_thumb[3]

Och visst behövdes det! Lite skillnad blev det ju faktiskt.

IMG_1236_thumb

Tags:

Ute

Kommentarer (1) -

2011-08-09 15:47:20 #

Det blev väldigt fint. Kanske man kan få provsitta utemöblerna nån gång?

Pizzamedfruktärgodast | Reply

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers