Måleri...

by Tonny 11. juli 2011 17:27

Hittade ett par gamla stolar i trädgården i en buske när jag flyttade hit för några år sedan. De hade för längesedan sett sina bästa dagar och hade fått en överdos av det som många säkert skulle kalla 'patina'. Många är de gångerna som dessa varit nära att åka upp på släpet och följa med till soptippen.

Ändå har dom flyttats runt lite här och där i trädgården och jag kände att det där med 'patina' nog är lite passè i detta fallet. Blev en runda med högtryckstvätten och algmedel som effektivt tog bort all gammal lös färg och annat skit som tidens tand så envist gnagt dit.

Hade även en skvätt färg kvar från förra sommaren, då jag målade några andra utemöbler, som kom väl till pass här. Fick måla två gånger för att det öht skulle täcka. Målning tillhör definitivt inte min favoritsysselsättning, men det blev lite skillnad iallafall. Nu kan dom nog stå ute i 10 år till...


Tags:

Ute

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers