Hängmatta

by Tonny 11. juli 2011 20:09

Det började med att jag skulle klippa häcken. Har ganska många meter häck av olika slag (fråga mej inte vilka) på vissa ställen längs tomtgränsen. Denna tiden på året växer ju allt så det knakar så det var hög tid att klippa den. Började så smått och efter kanske 1/4-del så var jag lika trött och svettig som efter ett rejält träningspass. Helt plötsligt slog det mej att nånstanns på vinden så ska det finnas en never använd hängmatta som köptes sent förra sommaren och aldrig kom upp i trädgården. Sprang upp på vinden och letade fram den och spände upp den mellan två träd. Sen blev jag liggandes där i solen en bra stund och slumrade till lite. Häcken..? Jag får väl fortsätta imorron...


Tags:

Ute

Kommentarer (2) -

2011-07-13 15:34:23 #

Duuueee.....hur går det med häcken egentligen??

Mallan | Reply

2011-07-13 16:22:42 #

Det går alldeles prima! Den växer så det knakar. Nu har det slutat regna men det blåser storm. Jag äter kanelbullar medan jag väntar på att det ska avta lite..

Tonny | Reply

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers