Blixtar och dunder

by Tonny 3. juli 2011 19:23

Så var det dags igen! För några veckor sedan så åskade det rejält här och då gick nätdelen i mitt NAS (lagringsenhet till servern) sönder. Detta fixades via garanti och det tog en vecka innan jag fått en ny och allting var frid och fröjd. Iallafall ett litet tag. Men så igår var det dags igen. Denna gången blev skörden lite större. Förutom bredbandsmodemet så åkte också nätdelen i servern där bland annat denna bloggen ligger. Utöver det så gick även 3 st hårddiskar och ett kontrollerkort till dessa sönder. Dessa var gamla och levde ändå på övertid, men det var ju kul så länge de fungerade.


Blev en sväng till stan idag och fick köpa en ny nätdel och bredbandsmodem. 800 kr blev det. Hårddisk hade jag liggandes här hemma. Sen krånglade såklart det mesta när jag skulle få igång allting igen. Men efter mycket möda och stort besvär så är vi tillbaks nu. Det var ju ändå inte så att jag hade något annat för mej idag, precis. Det hade ju varit värre om man hade planerat nånting speciellt. Som att tex åka karusell eller dylikt... :)


Tags:

Övrigt

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers