Fråga panelen

by Tonny 26. februari 2014 21:05
IMG_1853 Av övergivna golvbrädor blir den en panel på väggen, som sen ska vitmålas. Brädorna tog dock slut så det får bli ytterligare en vända att hämta fler. Det var egentligen detta som  var upprinnelsen till arbetet i rummet, men det drog med sig lite till att göra.
   

Tags:

Huset | Inne

Golvad som en fura

by Tonny 24. februari 2014 20:34
Istället för pergo-golvet så lägger jag in ett brädgolv av furu. Jag tycker det blir både finare och skönare och får en bättre helhetskänsla med resten av huset. Jag har inte riktigt bestämt mej om det skall vitpigmenteras eller om jag ska täckmåla det vitt med ett uns grått. Vi får se…!
Väggarna har också hunnit bli målade.
IMG_0001
   

Tags:

Huset | Inne

Action i sovrummet

by Tonny 13. februari 2014 22:41
Nu får det räcka! Det har länge varit dags att göra något åt sovrummet. Jag fick veta av förra husägarna att tapeten var en speciell Högs-tapet, som de var väldigt förtjusta i. Det är däremot inte jag. IMG_1815IMG_1816
Min plan blev att ta ner all tapet och måla vitt. Väggen vid sängens huvudgavel ska kläs med liggande träpanel. 269 kr investerades i en ångmaskin till tapetborttagningen och den betalde snabbt sig själv. Kan “varmt” rekommenderas. IMG_1817
När jag ändå var igång så rev jag ut laminatgolvet också, även om detta inte var tänkt från början. Det visade sig att familjen Henrikssson hade lämnat en hälsning under golvet, vilket var rätt kul Ler IMG_1821IMG_1822
Vad det skall blir för golv istället återstår att se för jag har ingen aning ännu… IMG_1826

Tags:

Inne

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers