Militanta veganer?

by Tonny 9. juni 2012 13:14
Jag som trodde att katter var köttätare… Varför ska dom då ge sej på mitt kära trädgårdsland och vandalisera? Ledsen IMG_1242
   
   

Tags:

På Zoo

Det runda hörnet

by Tonny 9. juni 2012 13:11
IMG_1244 Så blev det när det blev färdigt. Det runda hörnet. Tror det är en klematis om jag räddade undan från att stenas. En sån har jag på ett annat ställer som klättrar fint på väggen och blommar nästan hela sommaren, så det kan nog bli fint här också Ler
   
   

Tags:

Ute

Gripagårdens hörnstenar?

by Tonny 6. juni 2012 21:53
Vad kan man göra med
ett hörn,
IMG_1218


en hög stenmjöl
IMG_1220

och ett antal kullerstenar?
IMG_1221
IMG_1223 Har länge funderat på vad man kunde göra med det tråkiga hörnet i muren. Först var där en enorm buske av nåt snirkligt slag som klättrade ända upp på toppen av hustaket och borrade sej fast i varenda takpanna.  Den åkte dock bort för några år sedan. Sen dess har det bara varit ogräs jord i hörnet som skvätter upp på den (en gång) vita muren så fort det regnar.  Kom fram till att jag skulle lägga kullersten istället, för det tycker jag är fint. Dessutom så kommer det då inte att skvätta upp på muren heller.

Började med att gräva ur lite grann i en båge för att det inte ska bli för kantigt. Det blev ett antal fulla lass med skottkärran, av bara detta lilla. Sparade en växt som ja tänker mej ska klättra i spaljen så småningom. Betty vaktade den väl. Någon som sett Wall-E?
IMG_1226 Samlade ihop kullersten som mest låg och skräpade, ifrån lite olika platser i trädgården. Det gick åt betydligt mycket mer sten än vad jag först trodde. Fattar inte varför egentligen. Så det räckte inte riktigt till med de tänkta storlekarna. Har dock spanat in några olika “depåer” i närheten där jag ska hämta mer till resterande, nån dag. Känns iallafall som det tog form åt "rätt” håll, och man kan ju ana hur det färdiga resultatet ska bli. Återkommer med det…

Tags:

Ute

Flaggan i topp

by Tonny 6. juni 2012 12:41
bild

Flaggan är hissad och vädret är bästa tänkbara denna Svenska nationaldag! Tog en inspektionsrunda i trädgården men fastnade i ett hörn...

 

Och nu ser förresten vattnet i poolen snart bra ut igen. Behöver fortfarande använda flockmedel, men det var slut i affären.

   
   

Tags:

Övrigt

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers