En liten poolare

by Tonny 30. november 2011 19:10
En liten plutt som hittat till poolen och har sin egen variant på Boston Tea Party: Boston Pool Party! IMG_0190
Det är gott med vatten. Undrar om han varit lika tuff om han trillat i? IMG_0195
   

Tags:

På Zoo

Snacka om blåsjobb!

by Tonny 28. november 2011 19:06
IMG_0181 Det var bra fart i helgens storm! Totalt 13 takpannor som flög sin väg om jag räknat rätt. Inget ont som inte har något gott med sej iofs. Det finns knappt ett löv kvar på tomten! Det ser nästan ut som om man… räfsat… Ler
IMG_0187  
   

Tags:

Ute

Vit chokladmousse

by Tonny 19. november 2011 17:51
Ursäktar mej med att det är lördag och snodde ihop lite vit chokladmousse med rostad mandel. Tanken var att det skulle vara en skvätt konjak i också, men den glömde ja när jag kom upp i varv… Men ändå… Löjligt enkelt och löjligt gott! IMG_0158
   
   

Ljus i mörkret

by Tonny 19. november 2011 13:26
IMG_0154 Har precis varit ute och fixat till elen i poolhuset för att få ljus i trädgården igen. Blev kortslutning i våras när snön smälte och det var vatten överallt, så proppen gick varenda gång som tiduret skulle tända lampan i trädgården. Detta innebar en del bastukvällar i stearinljusets sken. Nu har iallafall utelampan fått sin egen propp.
IMG_0153 Ljust och fint i höst och vintermörkret. Ler
   

Tags:

Ute

Höst…

by Tonny 9. november 2011 15:24
Korta dagar tidiga, mörka kvällar och kylan som kryper längre och längre ned på termometern. Den tråkiga hösten är här, vilket innebär att jag klippt gräsmattan för sista gången i år. Fast det var väl inte så mycket gräs, utan snarare löv. Träden är i princip helt tomma på löv och allt som låg på gräsmattan fick sej en omgång av gräsklipparen vilket inte var helt tokigt eftersom det städade upp lite grann jallefall. IMG_0112
Poolen är övertäckt vilket betyder att det är slutbadat för denna säsongen. Tråkigt, men ser fram emot sommaren redan när man kan ta nästa dopp! Men bastun kommer nog att få gå varm i vinter jallefall Ler IMG_0113
   

Tags:

Ute

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers