En liten mu(m)s-bit

by Tonny 11. september 2011 17:24
Alla får ju inte piroger att äta även om dom säkert skulle vilja ha. Då fångar man sin egen mat istället vilket idag blev nån sorts liten mus som stolt skulle visas upp innan denna inmundigades. BrunoHunter
   
   

Tags:

På Zoo

Piroger

by Tonny 11. september 2011 17:22
Pirog1 Idag bakades det köttfärsfyllda fullkornspiroger.
Pirog2 Dom blev både goda och snygga. Faktiskt.
   

Middagsdags

by Tonny 1. september 2011 18:45
Nu börjar dom små katterna bli större. Man kan se för varje dag hur dom växer. Bronx och Barista är riktigt lurviga nu. Jättesöta! Försökte ta ut dom i ljuset för att ta lite bättre bilder på dom små liven, men mamma Betty hämtade envist tillbaka dom till boet igen. Och när dom kom “hem” igen var alla tre jättehungriga… KattMiddag
   
   

Tags:

På Zoo

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6 - Eco Theme by n3o Web Designers